Budapesti lakás piac gyöngyszemei

A budapesti lakáspiac az elmúlt 2 évben 30%-os emelkedést realizált a négyzetméterárak tekintetében. Az áremelkedés minden jel szerint tovább fog folytatódni, így most kell annak lépnie, aki álmai lakását szeretné megvásárolni.

A bérek folyamatos növekedése és a foglalkoztatottság kedvező alakulása mind arra utal, hogy lesz igény a drágább ingatlanokra is. A kereslet minden jel szerint tovább fog növekedni, nem kell számolni jelentős csökkenéssel.

Mivel háztartások pénzügyi helyzete is javulni látszik, így a devizahitelesek is egyre jobban kijönnek a mélyvízből.

A korábbi időszakban rengeteg ingatlant vásároltak fel a lakáshitelesek félreállítva ezzel azokat, akik megtakarításukat szerették volna új ingatlanba fektetni. Most végre megnyílik a lakás piac Budapesten azok előtt is, akik az előző bummból kimaradtak. Ma már 3%-os THM mellett is lehet hitelt felvenni, így azok, akiknek van egy kevés megtakarításuk és egy kicsit ki szeretnék kipótolni, az ingatlanra fordított megtakarítást most léphetnek.

A budapesti ingatlan kínálat között számtalan olyan lakás érhető el, amely új építésű és minden luxussal felszerelt, erre itt van néhány példa az ingatlantajolo.hu oldalról.
A 13. kerület Angyalföldi része még mindig sok új építésű otthonnal rendelkezik.

ingatlan

Sorra épülnek az új ingatlanok és természetesen sorra el is kelnek. Sok nyílászáróval, gondosan megválasztott műszaki tartalommal, előkertes utcafronttal és modern megjelenéssel várják a kerületben az érdeklődőket.

Az új építésű ingatlanokhoz természetesen kedvezményes parkolóvásárlási lehetőség is elérhető. A lakások 30 négyzetmétertől egészen 85 négyzetméteres alapterületig érhetők el így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő alapterületű új otthont.

A lakásokhoz kaputelefon tartozik valamint a lépcsőházban 13 személyes lift is kiépítésre kerül. A garázsba Hörmann garázsajtón keresztül lehet majd lejutni és a házak előtt kis kertek is kiépítésre kerülnek. A házon belül a parkolás során mozgásérzékelő lámpák segítik a sötétben való tájékozódást.

A 2. kerületben igazi különlegességekre is bukkanhatunk, így például egy Remetekertvárosi ingatlanra is, amely közel 250 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik.

A nappali és 4 hálós ősfás telekkel rendelkező ingatlan csupa csoda. Az épületben két lakrész lett kialakítva, így akár két generáció részére is kiváló megoldást biztosít. Az egyik lakás garzonlakás így ezt inkább a fiatalabb korosztály számára ajánlják.

A nagyobb lakásban nappali, konyha és étkező is megtalálható, amelyet egy 20 négyzetméteres terasz köt össze a kerttel. A garázs teljesen különálló épületben található és akár két autónak is elegendő helyet biztosít.

A teljes kényelmet az automata garázs és kapunyitó, az automata öntözőrendszer, az infra szauna teszi még tökéletesebbé.
Akik madár csicsergős otthonra vágynak bátran nézzenek körül a 12. kerületben.

ingatlan

A csendes utcában elhelyezkedő lakás az ingatlanok között is egyedülálló pihenést biztosít az itt lakóknak. A belső kétszintes otthon prémium minőségű burkolatokkal az épület felső szintjén várja az új lakókat.

A 2 szinten összesen 4 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba található, amely akár két generáció számára is tökéletes. A lakáshoz két erkély tartozik és ezen felül egy 500 négyzetméteres is a boldog tulajdonosoké. A kiváló elhelyezkedés miatt természetesen a tömegközlekedés is kiváló.

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.