Szállásadóknak

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a Myszallas.com weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Adatkezelői) hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elvet és szabályokat meghatározza.

Jelen nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét az oldalon vagy az oldal közvetítésével.

Számlázási adatok

Móré Ferenc E.V. (Myszallas.com), Hajdú Takarék 59900043 - 11124247 Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-30007/2012., Adószám: 71692414-1-29.

A http://myszallas.com szolgáltatásai csak előzetes és önkéntes felhasználói regisztrációt követően vehetőek igénybe. A regisztráció során a felhasználók olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadóak.

A felhasználói regisztráció során az alábbi adatok megadása a feltétele a sikeres regisztrációnak: név, e-mail cím, telefonszám, választott felhasználói név, választott jelszó, lakóhely (cím).

A felhasználói regisztráció során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekithető bizonyos feltételek fennállása esetén(pl. a név és a e-mail cím valós) személyes adatnak. A weboldal használata során az Adatkezelő részére tárhely szolgáltatást nyújtó szolgáltató tudomására juthatnak bizonyos a felhasználó Internet használatával kapcsolatos adatok (pl. IP-cím stb.), amelyet az Adatkezelő nem kezel, ebben a körben a mindenkori tárhely-szolgáltató adatkezelési irányelvei irányadóak. www.turbotarhely.hu

Adatkezelés célja

Az adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, valamint a hírlevél-szolgáltatáshoz kapcsolódó kommunikáció lehetővé tétele. Az Adatkezelő különös személyes adatot nem kezel, amennyiben ilyet a felhasználók bármilyen indokból vagy módon az oldalon közzé tesznek, az Adatkezelő tudomására hoznak, vagy adatbázisában rögzítenek, az Adatkezelő azokat a tudomásra jutást követően haladéktalanul jogosult törölni.

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A Felhasználó regisztrációjakor kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő a regisztrációhoz kötelezően előírt adatait kezelje.

Adatbiztonság

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására, azonban rögzíti, hogy az oldalt tartalmazó számítástechnkai eszközöket nem ő üzemelteti, így ebben a körben mindenkori tárhely-szolgáltatót terheli a felelősség. (www.turbotarhely.hu)

A Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székehelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. A Felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve módosítását.



2 éjszakás csomagok |  Akciós Hotelek Magyarország |  Bababarát |  Balaton déli part |  Balaton északi part |  Dél-Alföld |  Dél-Dunántúl |  Duna - Tisza köze |  Dunakanyar |  Észak - Magyarország |  Észak-Alföld |  Falusi |  Közép-Dunántúl |  Közép-Magyarország |  Mátra |  olcsó szállások |  Siófoki nyaralók |  Tisza-tó |  Velencei-tó
Wellness Szállodák Magyarországon
      
Van egy fürdő közeli szolgáltatásod? A MYSZALLAS.COM ÜZLETI AJÁNLÓN HIRDETÉSI megjelenésed teljesen ingyenes. Például: legyen az /pizzéria, pub, helyi pékség, borozó, strand vagy kávézó, és még sok más kategóriában. Az általad megadott TELEPÜLÉSEN, az általad választott bármelyik ajánló kategóriában. Reklámozz ingyen. Ajánljuk magunkat!

Szolgáltatás ajánló
Nyári csomag | Őszi csomag | Kihagyhatatlan csomag | 2-3 éjszakás csomagok | Nyugdíjas csomag | Húsvéti csomag | Balatoni csomag | Téli csomag | Pünkösd csomag | Olcsó csomag | Hosszú hétvége csomag | Családi hétvége csomag | Romantikus csomag | Aktív csomag pároknak | Gyógykúra csomag | Majális csomag | Családi hétköznap csomag |
Még több csomag
Hajdúszoboszló szállás | Eger szállás | Hévíz szállás | Zalakaros szállás | Gyula szállás | Szeged szállás | Sopron szállás | Pécs szállás | Budapest szállás | Szilvásvárad szállás | Siófok szállás | Bük szállás | Bük-Bükfürdő p. szállás | Miskolc - Tapolca szállás | Kehidakustány szállás | Debrecen szállás | Sárvár szállás |
Még több város



Weben A myszallas.com oldalon
Google

© 2012-2017 myszallas.com | Minden jog fenntartva.   Térképes útvonaltervező Engedély szám: NAIH-6000712012
Lap tetejére