Szállásadóknak

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a Myszallas.com weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Adatkezelői) hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elvet és szabályokat meghatározza.

Jelen nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét az oldalon vagy az oldal közvetítésével.

Számlázási adatok

Móré Ferenc E.V. (Myszallas.com), Hajdú Takarék 59900043 - 11124247 Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-30007/2012., Adószám: 71692414-1-29.

A http://myszallas.com szolgáltatásai csak előzetes és önkéntes felhasználói regisztrációt követően vehetőek igénybe. A regisztráció során a felhasználók olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadóak.

A felhasználói regisztráció során az alábbi adatok megadása a feltétele a sikeres regisztrációnak: név, e-mail cím, telefonszám, választott felhasználói név, választott jelszó, lakóhely (cím).

A felhasználói regisztráció során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekithető bizonyos feltételek fennállása esetén(pl. a név és a e-mail cím valós) személyes adatnak. A weboldal használata során az Adatkezelő részére tárhely szolgáltatást nyújtó szolgáltató tudomására juthatnak bizonyos a felhasználó Internet használatával kapcsolatos adatok (pl. IP-cím stb.), amelyet az Adatkezelő nem kezel, ebben a körben a mindenkori tárhely-szolgáltató adatkezelési irányelvei irányadóak. www.turbotarhely.hu

Adatkezelés célja

Az adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, valamint a hírlevél-szolgáltatáshoz kapcsolódó kommunikáció lehetővé tétele. Az Adatkezelő különös személyes adatot nem kezel, amennyiben ilyet a felhasználók bármilyen indokból vagy módon az oldalon közzé tesznek, az Adatkezelő tudomására hoznak, vagy adatbázisában rögzítenek, az Adatkezelő azokat a tudomásra jutást követően haladéktalanul jogosult törölni.

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A Felhasználó regisztrációjakor kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő a regisztrációhoz kötelezően előírt adatait kezelje.

Adatbiztonság

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására, azonban rögzíti, hogy az oldalt tartalmazó számítástechnkai eszközöket nem ő üzemelteti, így ebben a körben mindenkori tárhely-szolgáltatót terheli a felelősség. (www.turbotarhely.hu)

A Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székehelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. A Felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve módosítását.

Bármely kérdés, észrevétel vagy panasz a személyes adatok kezelésével vagy az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 06/20-566-3029 tel számon. A MySzallas.com szolgáltatás tulajdonosa Továbbiakban ("MySallas.com") tiszteletben tartja és kiemelt figyelmet fordít a magánélethez való jogaival kapcsolatosan személyes adatai kezelésére és védelmére. Ezért a MySzallas.com vállalja, hogy felelősséggel tartozik személyes adatainak gyűjtésekor és minden módon védi magánéletét. Bár ez az adatkezelési tájékoztató nem szerződés, és nem teremt újabb törvényes jogalapot, de kifejezi és rögzíti az MySallas.com kötelezettségvállalásának szándékát, és elkötelezettségét a személyes adatok védelme mellett.
Az MySzallas.com fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa, kiegészítse és / vagy módosítsa jelen nyilatkozatot. A módosítást követően a lap tetején látható módosítási dátumot megváltoztatja. Amennyiben a nyilatkozat tartalma megváltozik, vagy módosul az MySzallas.com webhelyén alkalmazott adathasználat, az MySzallas.com jól látható módon fogja felhívni arra a figyelmet a webhelyen, vagy közvetlen értesítést küld a változásról. Érdemes rendszeres időközönként újra elolvasni az adatvédelmi nyilatkozatot, és feleleveníteni az MySzallas.com gyűjtött személyi adatok védelméről szóló tudnivalókat, hiszen a szolgáltatás folyamatos használatával Ön elfogadja a jelen adatvédelmi nyilatkozatot és annak frissítéseit is.
Az adatkezelési tájékoztató azokat az információkat írja le a személyes adatok kezelésével kapcsolatosan, amelyek alapján a MySzallas.com hasznosít, másokkal megoszt ilyen adatokat, valamint hogyan védi azok titkosságát és biztonságát.
Az adatkezelési tájékoztató a weboldalunk minden felhasználójára érvényes, beleértve a szállásfoglalások megrendelőit, résztvevőit, a marketingkutatás során érintett felhasználókat, a befektetői kapcsolatokat, a vevői kapcsolatokat / szolgáltatások résztvevőit és az ügyfélszolgálatot. A tájékoztató vonatkozik továbbá az MySzallas.com mobil verziójának minden felhasználójára, és azokra is, akik a MySzallas.com szolgáltatásainak igénybevételéhez harmadik félen keresztül, vagy offline tranzakciók során személyes adatokat szolgáltatnak akár harmadik félnél és / vagy a MySzallas.com által üzemeltetett egyéb online webhelyeken. BELEEGYEZÉS: A MySzallas.com az általunk megbízott bármely harmadik fél által nyújtott szolgáltatás automatikusan megszerzheti az Ön hozzájárulását személyes adatainak összegyűjtésére és felhasználására a begyűjtés időpontjában, bizonyos törvényesen előírt feltételek mellett, amennyiben ehhez az Ön közvetlen beleegyezése nem szükséges. Ha a törvény szükségessé teszi, az Ön beleegyezését a MySzallas.com úgynevezett "opt-in" politikát alkalmaz, amelyhez a kifejezett hozzájárulásának megszerzése szükséges személyes adatok gyűjtésekor. Ilyen esetekben lehetséges például, hogy Ön kitölt egy űrlapot, kijelöl egy arra szolgáló mezőt, vagy ráutaló magatartással jelzi szándékát, például, hogy rész kíván venni pongyűjtő szolgáltatásunkban, mely nyilvántartásnak elválaszthatatlan feltétele a személyes adatok kezelése a szükséges mértékben (e-mailcím, esetleg név). Tekintettel, a szolgáltatás részét képező, más csatornán meg nem jelenő, kizárólag pontkedvezménnyel megrendelhető ajánlatokra, valamint a pontszerzési eseményekre és egyenlegre, a klubszolgáltatásban történő részvételével egyidőben beleegyezik adatai szükséges mértékben történő kezelésébe és a klubszolgáltatáshoz tartozó rendszeres tájékoztatásba a Pontkedvezménnyel elérhető ajánlatokkal kapcsolatosan.
Általában a Weboldal használatával Ön hozzájárul az Ön személyes adatainak a MySzallas.com által történő gyűjtéséhez és használatához a fent leírt módon (amely időről időre változhat), hacsak nem tájékoztat minket ellenkezőleg. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha kapcsolatba lép a MySzallas.com-al. Ha harmadik fél magánszemély személyes adatait megadja, Önnek rendelkeznie kell az egyén előzetes beleegyezésével, és a megadásal egyidőben kijelenti, hogy rendelkezik a szükséges hozzájárulással, vagy más módon jogosult személyes adatait megadni nekünk. Harmadik személy(ek) személyes adatainak átadásával biztosítja azt is, hogy minden érintett egyén értesül adatai átadásáról, az adatvédelmi irányelv feltételeiről és beleegyezik abba.
A legtöbb esetben ahhoz, hogy igénybe vegye szolgáltatásunkat kötelező az Ön személyes adatainak átadása, hogy lehetővé tegye számunkra a kérés, illetve az Ön által kért szolgáltatás teljesítését. Mindazonáltal megadjuk Önnek a lehetőséget, hogy bármikor leiratkozzon szolgáltatásainkról, klubszolgáltatásunkról, promóciós ajánlatainkról, hírlevelünkről vagy a MySzallas.com egyéb kommunikációjáról.
Információgyüjtés:
A weboldalunkon vagy bármely egyéb módon megadott, hozzánk eljuttatott adatokat (összefoglalva, "Személyes adatok") összegyűjtjük, tároljuk és kezeljük. Lehetősége van arra, hogy ne adjon meg számunkra bizonyos információkat, de előfordulhat, hogy az adatok megadása nélkül nem tudja igénybevenni a weboldalunk és az MySzallas.com szolgáltatásai által kínált összes funkciót. Az Ön által megadott és megtanult személyes adatok segítenek szolgáltatásunk személyre szabásában és folyamatos fejlesztésében.
Általunk gyüjtött Személyes adatok típusai:
Személyazonosításra alkalmas információ, pl.: név, Kapcsolatfelvételi adatok, pl.: cím, e-mail cím és telefonszámok, közössségi oldalcímek; Fizetési információk, pl.: Pontgyűjtőkártya adatai, beleértve a kártyabirtokos nevét, a kártya számát, kártyabirtokos e-mailcímét, a kártya eredeti lejárati idejét és az egyenleg részleteit; Utazási információk, utazási szokások pl.: úticél, vagy egyéb termék preferenciák; Műszaki adatok, pl.: IP-cím, a használt eszköz technikai paraméterei, hivatkozó cím. Amennyiben az ÚtiSúgó.hu vagy partnerei, társvállalatai által létrehozott mobil alkalmazásainkat használja, információkat gyűjthetünk az Ön tartózkodási helyéről és mobileszközéről is. Az információ felhasználható olyan helyalapú szolgáltatások nyújtására, mint a keresési eredmények, információs és marketinges tartalom megjelenítés.
Elutasíthatja személyes adataik megosztását velünk, vagy bármikor letilthatja a helymeghatározó szolgáltatásokat mobileszközén. Az adatkezelés jogalapja az érdeklődő hozzájárulása. Az adatkezelés tekintettel a klubszolgáltatás folyamatos jellegére a hozzájárulás visszavonásáig tart.
KISKORÚAK 18 ÉV ALATT:
Nem tároljuk és nem tudjuk megkülönböztetni a weboldalunk látogatóinak életkorát. Ha Ön 18 évesnél fiatalabb személy szülője vagy gondviselője, aki tudta és beleegyezése nélkül átadta nekünk személyes adatait, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a személyes adatok eltávolításával kapcsolatban.
ÖSSZEGYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK FELHASZNÁLÁSA: Általában személyes adatait adminisztratív célokra használjuk, pl. a tranzakciók feldolgozása, megerősítése, teljesítése, számlázása, valamint szolgáltatásaink igénylése. Abban az esetben, ha a megrendelt szolgáltatásban előre nem látott változás állna be, e-mailben, telefonon vagy SMS-ben értesítést küldünk Önnek az Ön által az ügyfélszolgálatunk élő beszélgetésében vagy a foglalás helyén honlapunkon, mobilalkalmazáson, keresztül megadott elérhetőségek használatával. Ezen kívül az Ön személyes adatait felhasználjuk a számlázás (számlázás és auditálás), üzleti nyilvántartás és kapcsolódó vizsgálatok, visszatérítés, bejelentkezés, egyéni ellenőrzés, statisztikai és marketingelemzés, termékek és szolgáltatások marketingje, az információs rendszerek kezelése, a rendszer működtetése, tesztelése, karbantartása és fejlesztése, ügyfél-felmérések, ügyfélkapcsolatok, például az Ön igényeinek és preferenciáinak azonosítása céljaira is.
Foglalkoztatással kapcsolatos adatok Foglalkoztatással kapcsolatosan olyan információkat használunk, amelyeket Ön önkéntesen nyújt, hogy összehasonlíthassuk a munkaköri leírással / kritériumokkal, melyeket keresünk, vagy alkalmazni szándékozunk.
A GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK MEGOSZTÁSA:
Adatainkat megoszthatjuk társult vállalatainkkal / leányvállalatainkkal és / vagy harmadik felekkel, például hitelkártya-hitelesítési szolgáltatók, adatelemzés, marketing ügynökség, utazási szolgáltatók, utazási vállalkozások, aki képes bizonyítani, hogy Ön kifejezetten hozzájárult személyes adatai átadásához, vagy az igénybevett szolgáltatásaink nyújtása során az említett fél szerződés szerint közreműködik és az adatok megosztása a szolgáltatás teljesítéshez szükséges. Az MySzallas.com a személyes adatokat és a cookie-kat együtt is használja a "Összegyűjtött információk felhasználása" és "Cookie-k" részben leírt célokra. A törvények által előírt esetekben személyes adatait a kormányzati szerveknek, hatóságoknak vagy harmadik feleknek felszólítás, vagy más jogi eljárás alapján tesszük elérhetővé. A jobb kiszolgálás érdekében tett erőfeszítések részeként folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat az egyre növekvő igények kielégítésére. Ennek az üzleti célnak a megvalósítása érdekében időről időre szerződést kötünk stratégiai üzleti partnerekkel. Az Ön személyes adatait ezekkel az üzleti partnerekkel, erre jogosult vagy szerződéses harmadik felekkel, szolgáltatóval vagy hirdetővel megoszthatjuk olyan promóciók, ajánlatok, termékek vagy szolgáltatások elérhetővé tételéhez, amelyek vagy saját vagy nem saját szolgáltatásunk, de olyan választott termékhez vagy szolgáltatásokhoz kapcsolódnak amelyeket Ön rajtunk keresztül vehet igénybe, vagy megvásárolhat meg.
Azért hogy megelőzzük a nemkívánatos kommunikációkat, és hogy csak a relevás promóciókkal, ajánlatokkal, termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat juttassuk el Önhöz csak a megfelelő üzleti partnerekkel, szolgáltatókkal vagy harmadik felekkel működünk közre.
A MySzallas.com nem ad el és nem ad bérbe semmilyen személyes adatot bármely más fél számára. A MySzallas.com és / vagy harmadik felek által közzétett vagy megosztott Személyes Adatok kezelésével kapcsolatban kérdéseit az alábbi "Kapcsolatfelvételi adatok" résznél található elérhetőségeinken keresztül teheti fel. ADATTÁROLÁS:
A MySzallas.com központja Magyarországon található. az adatkezelés földrajzilag az Európai Gazdasági Közösség (EGK) területén belül zajlik.
A MySzallas.com és szerződött partnerei biztosítják az adatok tárolását az érvényes rendelkezéseknek megfelelően, különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács (EU) Adatvédelmi Rendeletére (GDPR), a rendeletben és szabványaiban előírt és elvárható biztonsági intézkedéseknek megfelelően a következő módon: regisztrálja azokat, akik technikailag hozzáférhetnek az adatok tárolójához; ellenőrzi és korlátozza a hozzáférést a szükségszerűség alapján; a Személyes adatokhoz való hozzáférést és átadást megfelelően nyilvántartja; biztosítja a MySzallas.com minden alkalmazottjának és a feldolgozásban résztvevő partnerek alkalmazottainak titoktartását; biztosítja a személyes adatok védelméért felelős alkalmazottak felkészültségét; fizikai biztonsági eljárásokat alakít ki az adatok elérésével, kezelésével tárolásával kapcsolatban; a személyes adatok feldolgozásában részt vevő harmadik feleket kötelezi, hogy ne használjanak cserélhető eszközt vagy felhőalapú számítástechnikai szolgáltatást a személyes adatok átadásához, tárolásához anélkül, hogy a MySzallas.com vezetése hozzájárulna ehhez.
SZEMÉLYES ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS ÉS JAVÍTÁS:
Személyes adatait a www.MySzallas.com való bejelentkezéssel elérheti. Szükségünk van a segítségére annak biztosítása érdekében, hogy az Ön által megadott személyes adatok aktuálisak, teljesek és pontosak legyenek. Ha hibákat észlel, vagy változtatások történtek, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy javíthassuk, vagy alternatív intézkedéseket tehessünk. Harmadik fél kérésére nem fogjuk megszüntetni bejelentkezését, vagy módosítani személyes adatait, hacsak a harmadik fél nem tudja bizonyítani, hogy Ön a számára biztosította a jogot, hogy rendelkezzen az Ön személyes adatai felett.
Kérés esetén átadjuk Önnek az általunk tárolt személyes adatait, vagy kérheti adatainak továbbítását egy másik adatkezelő felé, illetve szintén kérés esetén biztosítjuk adatainak végleges törlését zárolását a számvitelhez, és elszámoláshoz szükséges adatok kivételével.
LINKEK MÁS OLDALAKRA:
Honlapunk más webhelyekre mutató linkeket tartalmaz ("Harmadik fél webhelyei"). Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk felelősek a harmadik fél webhelyeinek adatvédelmi gyakorlatáért vagy tartalmáért. Javasoljuk, hogy olvassa el minden olyan webhely adatvédelmi nyilatkozatát, amelyek az Ön személyes adatainak megadása előtt, vagy anélkül is gyűjthetnek adatokat. A MySzallas.com Adatvédelmi Szabályzata kizárólag az MySzallas.com gyűjtött adatokra vonatkozik, és nem vonatkozik harmadik fél webhelyére.
HÍRLEVÉL:
A MySzallas.com e-mail hírlevél szolgáltatásához való csatlakozással elfogadja, hogy e-mailben értesítjük Önt a legújabb hírekről, ajánlatokról, termékekről és szolgáltatásokról. Ha később meggondolja magát és nem szeretne előfizető maradni, akkor kérésre kívánsága szerint eltávolítjuk összes adatát, vagy csak feliratkozását az előfizetések listájáról. Leiratkozáshoz egyszerűen kattinthat a "leiratkozás" lehetőségre is bármely kapott hírlevélben. COOKIE-K:
A cookie-k kis fájlok, amelyek információkat tárolnak látogatásával kapcsolatban a Ön készülékén, amikor felkeresi webhelyünket. A cookie-kat úgy használjuk fel, hogy felismerhessük az Ön preferenciaadatait, nyomon követhessük foglalásaikat és megkönnyítsük a webhelyek adminisztrációját. Ha továbbra is böngészi weboldalunkat anélkül, hogy megváltoztatná a böngészője, vagy a cookie-kat vezérlő eszköz beállításait, akkor a szolgáltatásunk használatával egyidejűleg elfogadja a sütik tárolását és használatát weboldalunkon. Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek szolgáltatásaink használatáról, hogy bővíthessük tapasztalatainkat, hogy relevánsabb tartalmat és hirdetéseket biztosíthassunk Önnek. Emlékeznek arra, hogy Ön meglátogatta valamely szolgáltatásunkat, és segít megérteni szolgáltatásaink használatát. A cookie-k egy része olyan harmadik felektől származik, akik szolgáltatásainkról információkat gyűjtenek, hogy hirdetéseiket (a mi szolgáltatásaink során és másutt is) a felhasználók online tevékenységei alapján (ezek az úgynevezett "érdeklődésen alapuló hirdetések") jeleníthessék meg szolgáltatásainkban és más résztvevő online felületeken. Az érdeklődésen alapuló hirdetésben részt vevő harmadik felek információkat gyűjtenek internetes böngészési (pl. Látogatott weboldalak, látogatás időpontja, stb.) előzményekről, szokásokról a különböző webhelyeken és idővel felhasználhatják az általuk a szolgáltatásainkról gyűjtött információkat, hogy hirdetéseket (a mi és más cégek hirdetéseit) jobban igatzíthassák az Ön elvárásaihoz és érdeklődési köréhez internetes hirdetési felületeiken. Letiltáshoz, beállítások módosításához használhatja a böngészőkre és cookie-kra vonatkozóan a fent megadott linkeket. Az Ön adatainak biztonsága érdekében fontos, hogy megakadályozza a jelszó és a számítógép illetéktelen hozzáférését. Mindig jelentkezzen ki megosztott számítógép használata után. Kilépéshez kattintson az oldal jobb felső sarkában található kilépés gombra. 2018. 11. 10


4 csillagos hotelek |  Bababarát |  Balaton déli part |  Balaton északi part |  Dél-Alföld |  Dél-Dunántúl |  Duna - Tisza köze |  Dunakanyar |  Észak - Magyarország |  Észak-Alföld |  Falusi |  Közép-Dunántúl |  Közép-Magyarország |  Mátra |  olcsó szállások |  Siófoki nyaralók |  Tisza-tó |  Velencei-tó |  Wellness hétvége
Hotelek Magyarországon
      
Van egy fürdő közeli szolgáltatásod? A MYSZALLAS.COM ÜZLETI AJÁNLÓN HIRDETÉSI megjelenésed teljesen ingyenes. Például: legyen az /pizzéria, pub, helyi pékség, borozó, strand vagy kávézó, és még sok más kategóriában. Az általad megadott TELEPÜLÉSEN, az általad választott bármelyik ajánló kategóriában. Reklámozz ingyen. Ajánljuk magunkat!

Szolgáltatás ajánló
Nyári csomag | 2-3 éjszakás csomagok | Kihagyhatatlan csomag | Húsvéti csomag | Nyugdíjas csomag | Balatoni csomag | Hosszú hétvége csomag | Pünkösd csomag | Pezsdítő csomag | 4-6 éjszakás csomagok | Olcsó csomag | Családi hétvége csomag | Aktív csomag pároknak | Karácsonyi csomagajánlat | Romantikus csomag | Gyógykúra csomag | Családi hétköznap csomag |
Még több csomag
Hajdúszoboszló szállás | Eger szállás | Hévíz szállás | Gyula szállás | Zalakaros szállás | Szeged szállás | Sopron szállás | Bük-Bükfürdő p. szállás | Budapest szállás | Pécs szállás | Szilvásvárad szállás | Bük szállás | Siófok szállás | Miskolc - Tapolca szállás | Kehidakustány szállás | Debrecen szállás | Sárvár szállás |
Még több város



Weben A myszallas.com oldalon
Google

© 2012-2017 myszallas.com | Minden jog fenntartva.   Térképes útvonaltervező Engedély szám: NAIH-6000712012
Lap tetejére